10 Mayıs 2009 Pazar

MİLLİ RUH ŞEREFTİR

KAYNAKTAN DERYAYA
LEBİDERYA

MİLLİ RUH ŞEREFTİR

Kendi ülkesinde, millyetinin adını söylediğinden ve milliyetinden yana öze dönülmesi şarttır dediğinden dolayı; bu davranışı suç addedilerek; "İnsanların hapse atıldığı." bir ülke var mıdır?

Bir ülkenin en büyük yöneticisi; "Benim ülkemde benim milliyetimin sözcüleri var, bu tehlikedir, bunu dünyaya ilan ediyorum." diyerek ülkesinde "Kendi milliyetinden yana öze dönüş olunmalıdır." diyenleri dünyaya şikayet eden yöneticinin bulunduğu bir ülke var mıdır?

Kendi ülkesinde; dün şehit olarak düşmanlardan yurdunu kurtaran ve "Bir boğaz harbinde.", " Bedrin Arslanları." kadar şan ve şeref kazanan ecdadının yaptığı savaş için; "Çok gereksiz bir savaştı diyen." kansızların olduğu ülke var mıdır?

Kendi ülkesinin ekmeğini yiyerek; ülkesine ihanet ettiği için sürekli olarak prim yapan insan müsveddelerinin yaşadığı bir ülke var mıdır?

Kendi ülkesinde; geçmişteki devlet yöneticilerine "Kızıl sultan." diyenlerin olduğu; yine aynı kişilerin ülkesini kan emici sülüklerden kurtaran ve Devleti kurarak geleceğe teslim eden Büyük Kahramanının gölgesinde kendisi gizleyerek Büyük dahisine hakaretler eden kimselerin bulunduğu, o hakareti eden kansızların, soysuzların yaptıkları soysuzluklarla para kazandığı bir ülke var mıdır?

"Allahu ekber." diyerek kıbleye döndüğünde Kabe-i Muazzamayı gören Ulema ecdadına "Eşcinsel." diyen namussuz, karektersiz, ahlaksızların, şerefsizlerin; yaşadığı, nefes aldığı bir ülke var mıdır?

Allah’ın elçisinin daveti ile "Kutsal toprakları." korumak ve pırlantalara eş, düzenlemeler yapan, bugün uçakların bile uçmaya cür’et edemediği çölleri Allah’ın Sevgilisi’nin kılavuzluğu ile geçen; "Cellalenince önünde durulamayan," dünya haritasını atının ayaklarının altına atarak, atını şahlandırıp; "İki hakana dar, bir hakana yeter." diyerek, gücünün azametini gösteren Sultanlar sultanına; "Kul.mp.ra." diyecek kansızların olduğu, bu şerefsizlerin halen utanmadan aynı ülkede yaşadıkları bir ülke var mıdır?

Kendi miliyetinden insanlar başka ülkenin esaretinden kaçıp kendi ülkesine sığındı diye sığınanları kaçtıkları ülkeye teslim eden, teslim sırasında teslim olacakları ülkeye bir köprüyü geçerek gideceklerinde karşı tarafın askerleri tarafından teslim edenlerin gözlerinin önünde "Kurşunlarak kaçanların hepsinin köprü üzerinde gözler önünde öldürüldüğü ve bu öldürülenlerin haklarının hiç bir zaman aranmadığı." bir ülke adı duydunuz mu?

Maskeli yüzlerin, riyalı gözlerin, yalan sermayeli sözlerin sahiplerinin "Sürekli prim yaptığı." bir ülke var mıdır?
Ecdadının eserleri ve kabirleri ihmal edilerek. "Ecdadına eza cefa edenlerden kalma eserleri milletinin parası ile "Eskisinden daha güzel tamirat ve tadilat yaptıran insanları." olduğu bir ülke var mıdır?

Milliyetin ve insanlığın ne demek olduğunun okutulmadığı, öğretilmediği sistemle eğitim yapılan bir ülke var mıdır?

Fatih İstanbul’u emanet etmiş ve; "Kim ki; bu emanetime sahip çıkmazsa Allah ona belaların en büyüğünü versin." diyerek beddua etmiştir.
Atatürk;
Conbayır’nda; "Ölümle siper arasında "On dakika mesafe var." siperdekiler ölüme koşarken ikici saftakiler de ceplerinden musaf çıkarıp okuyorlardı... Sıra kendilerine geldiğinde; "Allah Allah Allah diyerek ölüme gidiyorlardı...", İşte Türk’ü yenilmez yapan budur.... Diyerek maneviyata verdiği önemin büyüklüğünü ifade ediyordu...
Atatürk; "Ziya Gökalp’i örnek aldığını açık şekilde beyan etmiştir.
Ziya Gökalp vefat ettiğinde; Hanımına telgraf çekmiş ve bizzat üzüntüsünü ifade ederek, arz etmiştir.
Kendimize rehber edineceğimiz yegâne insan; "Muhammed Hazretleridir." diye beyanda bulunmuştur.
"Ne Mutlu Türk’üm Diyene." diyerek Türk’ün adaletini, asaletini ifade etmiştir.

Başka bir ülkenin bolşevik başkanına "Beni sen yarattın." diyerek başlayan methiye dolu mektup yollayanın "En büyük şair." diye anıldığı bir ülke duydunuz mu?

Milli duruşu ve milli eğitimi "Milli." olamayan ve halen "Başarı için." ithal yöntem arayışında olanların prim yaptığı ülkemizde; sokakları iyi analiz edip; suç oranlarına ve suç işleme yaşına baktığımızda "Öze dönüş, Milli Duruş, Milli Ruh." için gayret etmemiz gerektiği gerçeğini net olarak görmekteyiz...
MİLLİ RUH MANEVİ İNANÇLA YOĞRULACAK Kİ;
ÖZÜ İLE SÖZÜ BİR... AHLAKLI VE MİLLİ, İNANÇLI VE İMANLI, HAK VE HAKİKAT İLE YAŞAYAN, HAKKANİYETLE DAVRANAN...
BİZE EMANET EDİLEN ÜLKENİN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKAN NESİL YETİŞTİRMEMİZ MÜMKÜN OLSUN...
BİZE EMANET BIRAKANLARA LAYIK OLALIM...

GÜNÜNÜZ BAYRAMDIR....
BU BAYRAMIN BÜTÜN YÜREKLERDE "SÖNMEYEN TÜRKLÜK MEŞALESİ." OLARAK İLELEBET YANMASINI YÜCE ALLAHTAN NİYAZ EDİYORUM.

MİLLİ RUH ŞEREFTİR, ŞEREFTEN YAVİZ OLMAZ...

ALLAH YÜREKLERİNİZİ TÜRK EYLESİN...